مسعود شفیعی کیا

سیاسی ، فرهنگی ، تحلیلی

مسعود شفیعی کیا

سیاسی ، فرهنگی ، تحلیلی

دکتر احمدی نژاد ، زیر دیوار خراب برجام نمی نشیند !

بسم ربّ الشهداء
دکتر احمدی نژاد ، زیر دیوار خراب برجام نمی نشیند !

آنچه که تاکنون از روح برجام و فضای حاکم آن مشخص است تخریب زیرساخت های اقتدار و بازدارنده ی دشمنان بوده است تا جائی که کشورهای بدون تنش منطقه نیز حال در دیپلماسی ظریف - روحانی به خصم ما تبدیل شده اند ، مثلاً حتّی نمایندگان بیداری اسلامی مصر نیز در اجلاس ضد ایرانی پاریس رجز ضد ایرانی سر می دهند!

این در صورتی است که دکتر احمدی نژاد با سفر تاریخی اش به مصر در فروردین سال ۹۲ با استقبال گرم ملّت و احزاب مصری و الأزهر مواجه شد ولی طبق نسخه ی برجام، دولت ۱۱ جز تخریب روابط با کشورهای اسلامی حاصلی نداشته تا حدی که در حضور روحانی در اجلاس کنفرانس اسلامی، ایران محکوم به حمایت از تروریست و دخالت در کشورهای منطقه شد و این اقدام بی سابقه در ۵۰ سال گذشته به جز خنده موزیانه ی دیپلمات ها پاسخی نداشت.

روح برجام یعنی علاوه بر اینکه تحریمی برنداشته نشد، بلکه راه های دور زدن تحریم ها را هم بست و پس از ناکارا کردن هسته ای٬ نظامی و موشکی ما را هم زیر ساطور قطعنامه برجام قرار داد که علاوه برممنوعیّت تولید موشک بالستیک در تولید و خرید و صدور تسلیحات متعارف نیز« مورد به مورد با مجوز شورای امنیّت » باید باشیم، که این یعنی سپردن امور دفاعی کشور به تجهیز کنندگان رژیم صهیونیستی و آل سعود و  صدام و داعش.

روح برجام یعنی با مدد دولت دلال محور و آقازاده پرور مناطق آزاد و مجاری ورودی با واردات و قاچاق رسمی در کنار ظلم نظام بانکی به تولید کنندگان، اقتصاد و تولید کشور را در هم شکسته و با تخریب توان مالی ملّت و فلاکت آنان زمینه ی برجام های ۲ و ۳ را ایجاد کرده اند.

نمی خواهم تمام تششعات برجام را بگویم ولی باید توجه داشت با تخریب زیرساخت های اجتماعی و اقتصادی در سال های دولت ۱۱ که افتضاح فیش های حقوقی گوشه ای از فساد نهادینه است و با توجه به تعهداتی که در متن و ورای برجام داده اند و با توجه به فروریزی آدم برفی برجام در روزهای گرم اخیر و باقی ماندن تعهدات ایران، شکستن این محاصره ی برجامیه به عزمی همگانی نیاز دارد که توقع انجام آن توسط یک رئیس جمهور انقلابی مانند دکتر احمدی نژاد توقعی معقول نیست.

وقتی هنوز خواص سیاسی و مشاهیری در خوبی یا بدی برجام تردید دارند و هنوز برخلاف خواست رهبری به آمریکا و اروپا چشمداشت توهم آمیز دارند و هنوز برای جیب خویشان و آقازادگان منافع ملّی را برباد می دهند هیچگاه با یک گل بهار نمی شود.

از ۳۰۰۰ فیش حقوقی فاش شده که فقط بخش افشا شده ی هزاران میلیارد یغما است، پس اگر دولتی عدالتخواه بیاید آیا با این ساختار دادخواهی و مراکز نظارتی می تواند حقّ مردم را از حلقوم ریاکاران بدون تقابل مجلس و مراکز الیگارشی در آورد و آیا در این نزاع حامی ای خواهد داشت؟!

فضای ذهنی نخبگان و دست های آلوده امروز از اقدام و عمل فقط ریا و خودنمائی و بیلان صادر کردن آموخته و با نمایش ستاد فرماندهی ها فقط به نام و تکرار بیان رهبری بسنده می کنند ولی در عمل با قاچاق سازمان مند و تکثیر مناطق آزادِ آقازادگان ریشه ی اقتصاد و تولید کشور را خشکانده اند چون در این فضا اگر کسی بخواهد کار کند خطرناک ترین انحراف می شود و هیچ کارش شرعی و قانونی نیست.

آری! دکتر احمدی نژاد هیچگاه شأن مدیریّت را در سخن پراکنی و  وعده سرخرمن دادن و در قاب رسانه نشستن و ویترینی را پر کردن نمی داند، اگرچه به توان ایشان در محو خفت های این چند سال اعتماد داریم، ولی باید توجه داشت که حلقه ی محاصره ی الیگارشی بر مردم در این چند سال محکم تر شده است که قدرت این دستگاه الیگارشی به قدری است که فضای مدیریتی را بر خلاف رأی مستقیم مردم نیز می تواند تغییر دهد چنانچه در ترکیب رأس مجلس دهم مشاهده کردیم !

و فساد تنیده در دیوان سالاری کشور که درصد ناچیزی از آن در فیش های نجومی بروز یافت هیچ هماهنگی با دولت عدالت نخواهند داشت و رکود بی سابقه و کوچک شدن سفره ی مردم و  ریزش نهائی برجام که هزینه ی گزافی بر مردم و نظام وارد خواهد کرد همگی نشان دهنده ی آن است که خود دولت کنونی باید بماند تا پاسخگوی این اوضاع ضد ملّی و غیر انقلابی باشد و اگرنه وضعیّت بهتر از دوسال پایانی دولت دهم نخواهد شد و باز هم دولت مظلوم دکتر احمدی نژاد در کنار دیگر دولت ها مقصر وضع موجود خوانده می شود، مگر اینکه در این مدّت تقریباً کوتاه عزمی راسخ و بی تسامح از ستاد فرماندهی نظام صورت گیرد تا که کشور از ورطه ی برجام ساخته نجات پیدا کند .

مسعود شفیعی کیا

رشد تکفیری گری در منطقه محصول سرکوب انقلابیگری در دولت رفسنجانی :

رشد تکفیری گری در منطقه  محصول سرکوب انقلابیگری در دولت رفسنجانی :

 

✔️ این اوّل مصیبت ایران بود که افرادی انقلاب را فقط یک جابه جائی قدرت انگاشتند چراکه انقلاب اسلامی و جوشش آخرالزّمانی امام خمینی برای تشکیل نظامی محو شده در ارزش های غیر توحیدیِ لیبرال دموکراسی نبود بلکه رسالت نه شرقی نه غربی جهانی پشتوانه ی آن بود که به فرموده امام راحل تشکیل « حزب جهانی مستضعفین » و دعوت همه تحت پرچم این حزب به رهبری امام عصر علیه السّلام تنها آرمان نهائی آن بود .
ولی رخنه کارساز شیاطین در کالبد نظام اسلامی از زمان دولت پس از جنگ شروع شد که به جای آموزه های قرآن و نهج البلاغة در حکومتداری ، نسخه های نظام سلطه در بانک جهانی و سازمان تجارت جهانی دنبال شد که البته متهم شدن ایران و سقوط اقتصاد و رکود بی سابقه در کنار تورم ۴۹ درصدی عائدی آن دولت از نسخه های کدخدایشان بود که زمینه روی کار آمدن دولت اغتشاش دوّم خرداد شد.

پس از دو دهه از آن دولت و روشن شدن پوچ بودن وعده های پیشرفت ایشان ، لمس می کنیم که زیرساخت های اقتصاد پوسیده ی این جماعت جز فساد و وابستگی و عدم مقاومت در برابر تحریم ها هیچ دستاوردی برای نظام نداشته و از همه مضحک تر که مدعیان این اوضاع را به گردن روحیه ی انقلابی و دشمنی آن با اربابان فتنه در کاخ سفید می اندازند .

امام خمینی در پیام حج سال ۶۷ و پس از نوشیدن جام زهرهمین جریان گویا از خوابی که برای انقلاب اسلامی دیده اند باخبر بودند بنابراین خط و مشی جمهوری اسلامی پس از جنگ را چنین ترسیم فرمودند :

« من به صراحت اعلام مى‏کنم که جمهورى اسلامى ایران با تمام وجود براى احیاى هویت اسلامى مسلمانان در سراسر جهان سرمایه گذارى مى‏کند. و دلیلى هم ندارد که مسلمانان جهان را به پیروى از اصول تصاحب قدرت در جهان دعوت نکند و جلوى جاه طلبى و فزون طلبى صاحبان قدرت و پول و فریب را نگیرد. ما باید براى پیشبرد اهداف و منافع ملت محروم ایران برنامه ریزى کنیم. ما باید در ارتباط با مردم جهان و رسیدگى به مشکلات و مسائل مسلمانان و حمایت از مبارزان و گرسنگان و محرومان با تمام وجود تلاش نماییم. و این را باید از اصول سیاست خارجى خود بدانیم. ما اعلام مى‏کنیم که جمهورى اسلامى ایران براى همیشه حامى و پناهگاه مسلمانان آزاده جهان است. و کشور ایران به عنوان یک دژ نظامى و آسیب ناپذیر نیاز سربازان اسلام را تأمین و آنان را به مبانى عقیدتى و تربیتى اسلام و همچنین به اصول و روشهاى مبارزه علیه نظام هاى کفر و شرک آشنا مى‏سازد .»

صحیفه نور    ج‏۲۱  ص۹۱ 

 

بدیهی است جهانی که در حال بیداری و جوشش در مقابل مستکبران بود ساکن نماند و صبر نکرد که مدیران جناب رفسنجانی - که حال پیر مدیران دولت ۱۱ هستند - با غربی ها مذاکرات معروف به « گفتگوهای انتقادی » داشته باشند - که از نتایج آن توافقات خروج سپاه از لبنان و سوریه و ده ها اقدام از این دست بود. - بنابر این جوان قفقازی ، چچنی و بوسنیائی و عربی و غربی پس از فروپاشی امپراتوری کمونیست به دنبال آرمان خواهی خود بود تا عدالتخواهی خود را ارضا و حس حماسی و جهادی خود را پاسخگو باشد که در غیبت مکتب امام خمینی  افرادی مانند بن لادن و مدارس تکفیری عربستان در سراسر منطقه بدلی از پیش طراحی شده بودند .

البته در تقسیم کار باید ایران از انقلابیگری برهنه شود و پرچم انقلابیگری به امثال بن لادن و القاعده داده شود تا موج بیداری منطقه با شاخه های وهابی آمریکا درمنطقه با کینه ورزی ایشان به ایران و شیعه مهار و مدیریت شود .

نتیجه این شد که جوانان آرمان گرای بی شماری به دام رهبران تروریست و افکار پلید وهّابی افتادند و ایران امام خمینی که پیامی جهانی برای سنّی و شیعه و حتّی غیرمسلمانان داشت حال به کشوری که می خواهد فرقه ای مذهبی مقابل موج وهابیّت باشد خودنمائی می کند که جنگ سوریه و عراق میوه ی این تبانی شیطانی است ، ولی هنوز کسانی باور ندارند که دولت پس از جنگ چقدر در به وجود آمدن این وضعیّت نقش داشته است .

البته در سال ۸۴ و ۸۸ این موازنه بر هم خورد بنابراین بنیانگذار این اساس نحس با تمام قوا به جنگ و انحراف انگاری دکتر احمدی نژاد پرداخت و چه زیبا امام خمینی این را هم در همان پیام تاریخی پیش بینی کرده بود :

« تلاشمان را بنماییم تا به هر صورتى که ممکن است خط اصولى دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم. مسئولین نظام ایرانِ انقلابى باید بدانند که عده‏اى از خدا بی خبر براى از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد براى فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطى» مى‏خوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتى نترسید. امریکا و استکبار در تمامى زمینه‏ها افرادى را براى شکست انقلاب اسلامى در آستین دارند، در حوزه‏ها و دانشگاهها مقدس نماها را که خطر آنان را بارها و بارها گوشزد کرده‏ام. اینان با تزویرشان از درون محتواى انقلاب و اسلام را نابود مى‏کنند. اینها با قیافه‏اى حق به جانب و طرفدار دین و ولایت همه را بى دین معرفى مى‏کنند. باید از شرّ اینها به خدا پناه بریم...
ما براى احقاق حقوق فقرا در جوامع بشرى تا آخرین قطره خون دفاع خواهیم کرد. امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدى است‏ . » 

صحیفه نور ج‏۲۱ ص۸۷

 

مسعود شفیعی کیا