مسعود شفیعی کیا

سیاسی ، فرهنگی ، تحلیلی

مسعود شفیعی کیا

سیاسی ، فرهنگی ، تحلیلی

آیا مشکل دکتر احمدی نژاد نداشتن رأی بود ?!

بسم ربّ الشهداء

آیا مشکل دکتر احمدی نژاد نداشتن رأی بود که بیزارانش نوید رأی بالایش را می دهند ؟!

آیا عدهّ ای به دنبال به غلط انداختن محاسبات جبهه ی  مستضعفین هستند ؟!

✔️ صرف نظر از حامیان و دلدادگان بی آلایش دکتر احمدی نژاد که بر واقعیّت اقبال همیشگی مردم به خادم ملّت تأکید دارند ، در این میان عدّه ای از مجرّبان سیاسی به اصطلاح اصولگرا که به خصوص در سال های ۹۰ تا ۹۲ تریبونی نبود که به  انحراف رئیس جمهور سابق و بی زاری از ایشان نپردازند ، امروز نوید رأی بالای دکتر احمدی نژاد را می دهند !

به این جنابان باید گفته شود : مگر مشکل دکتر احمدی نژاد نداشتن رأی بوده است که شعفناک هر از چندگاهی مصاحبه ای کرده و آمار  رأی بالای ایشان را می دهند ؟!
 بعید است که  این آقایان با توجّه به تجربه ی سیاسی شان این واقعیّت را ندانند ، بلکه شاید این مصاحبه ها و هیجانات مطبوعاتی برای تغییر محاسبات و تشخیص جبهه ی عدالتخواهی باشد.

رئیس جمهوری که در دور دوّم دولتش بی سابقه در انتخاباتی چالشی قریب ۲۵ میلیون رأی آورد ، اگر فرصت تداوم با نامزد مورد نظرش می یافت بدیهی است که صحنه ی انتخابات سال ۹۲ چنین رقم نمی خورد .

پس مشکل دکتر احمدی نژاد نداشتن رأی و اقبال عمومی نیست که بعضی در مواجهه با برخی از استقبال ها از ایشان به شعف می افتند ، مشکل از ساختاری است که توانست رئیس جمهور مردمی را در انحصار تنگ نظری افرادی با کمتر از ۲۰۰ هزار رأی قرار دهد و دو سال آخر دولت ایشان را از حیث انتفاع انداخت و به رئیس جمهور قانونی کشور که حافظ قانون اساسی است حتّی اجازه ی سر زدن به زندان کشور را نداد - کاری که با بنی صدر نیز نکردند - و وزیر امنیّتی ایشان را از تمکین قانونی و شرعی به رئیس جمهور قانونی کشور باز می داشت و کار به جائی رسید که حتّی مذاکره کننده ارشد ایران در آن زمان خود را ملزم به هماهنگی با رئیس جمهور نمی دانست و بدون در نظر گرفتن توقف مذاکرات ۵+۱ توسط دکتر احمدی نژاد ، جناب جلیلی مذاکرات را بدون در جریان قرار دادن ایشان به عنوان مقام ارشد شورای عالی امنیّت ملّی از سر گرفت و همان ساختاری که صد ها طرح عمرانی دولت سابق را با وجود پیشرفت ۷۰ تا ۹۰ درصدی با عدم اجازه ی برداشت از صندوق توسعه تحویل دولت ۱۱ داد و حال با بریز و بپاش بی سابقه از صندوق توسعه یادگاران دولت قبل را به نام کم کارترین دولت ها رقم زد و ... !

و اگر حمایت های رهبری نبود ، مجلسیانی که کمتر از یک صدم رئیس جمهور سابق رأی داشتند بارها برای رأی به عدم کفایت ایشان خیز برداشتند ! 

بنابراین مشکل در عدم التزام به قانون اساسی و نقصان مردم سالاری کشور و دخالت های فراقانونی ای است ، که در انتخاب هیئت رئیسه ی مجلس دهم به روشنی آشکار شد که این ساختار نه تنها اصلاح نشده  بلکه به بیماری مزمنی تبدیل شده است !

حال کسانیکه با این ساختار آشنا هستند و بلکه بخشی از این ساختارند چگونه با ترغیب دوستان دکتر احمدی نژاد به دنبال ورود ایشان به این میدان پر موانع هستند قابل تأمل است !

شاید مقصود چنین سخنان دل خنُک کن تغییر محاسبات یاران دولت اسلامی و درگیر کردن آنان با هشت پای تنیده در نظام باشد تا انتقام خود را بار دیگر از مردم بگیرند !
 و یا به تعهدات نانوشته ی برجام و سه قسم جلاله ی حسن روحانی به عنوان مجری قانون که از عدم بازگشت دکتر احمدی نژاد گفته است توجهی ندارند ؟!
و ...

مسعود شفیعی کیا

۹۵/۳/۱۱

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.